Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Nyitvatartás
06 20 980 7623
Telefon

Rólunk

Horváth Hűtő Kft.

A gyulai Horváth Hűtő Kft. 2005-ben alakult,  15 éve foglalkozik klímaberendezések, ipari hűtéstechnikai rendszerek telepítésével, kivitelezésével.
Az évek során cégünk dinamikusan fejlődött, melyet az általunk forgalmazott termék és szolgáltatásaink számának jelentős növekedése, a tevékenységi körünk bővülése, a raktárkészlet, a munkatársi létszám növekedése és szolgáltatásaink színvonalának emelkedése jelez. Az általunk képviselt gyártók a klíma és légtechnikában: TOSHIBA, Gree, Syen. 
2010 óta foglalkozunk teljes körű épületgépészeti munkálatokkal, elsősorban a hűtés klímatechnikához tartozó gépészeti megoldásokkal, és a hozzá kapcsolódó légtechnikai berendezéseik kiépítésével. A dinamikusan fejlődő legmodernebb hőszivattyús rendszerek telepítésével a mai kor igényeinek megfelelően tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a hűtés- fűtési technológiát.
Cégünk korszerűen felszerelt telephellyel, szakképzett, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált, F-gáz vizsgával rendelkező minőségi munkát végző szakemberekkel a kivitelezéshez szükséges megfelelő technológiával biztosítja a korrekt ügyfél kiszolgálást.
2009 óta minden évben  cégünk magyarországi viszonylatban dobogós helyen áll a  TOSHIBA klíma berendezések forgalmazásában és telepítésében. A sok éves tapasztalattal, magas szintű szakmai tudással, számos elégedett ügyféllel cégünk garantálja a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot.
Stratégiai célkitűzésünk, hogy a piacon felmerülő igényeket a lehető legteljesebb mértékben, a legmagasabb színvonalon, gyorsan, megbízhatóan és flexibilisen képesek legyünk kielégíteni.
hutoklimalogo.png
Horváth Hűtő Kft
5711 Gyula, Széchenyi u. 41.
06-20/980-7623
horvathklima1@gmail.com

Adatvédelmi szabályzat