Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Nyitvatartás
06 20 980 7623
Telefon

Szerver

Szerver és fél ipari berendezések

Az olyan helyiségek,- melyek tele vannak elektronikai berendezésekkel, szerverszobák, vezérlőtermek –speciális hűtést igényelnek. Az elektronikai berendezések optimális, hibamentes működése csak megfelelő környezeti körülmények között,  ideális hőmérséklet mellett biztosítható. A szerverszobákban a berendezések hőt termelnek, a folyamatos hőtermelés miatt a hűtés egész évben szükséges, erre a hagyományos, időszakos működésre tervezett klímaberendezések nem alkalmasak. A kültéri és a beltéri egységben történő folyamatok egyensúlyban tartása télen teljesen más technikai feltételekhez kötött, mint a meleg nyári hónapokban. Fagypont alatt is hosszú távon működőképes készülékek kiegészítő fűtéssel (karterfűtéssel) vannak ellátva, a hibamentes működést bonyolult technikai  megoldásokkal garantálja.
Nagyon fontos egy szerverszoba hűtésénél, hogy egy esetleges áramszünet, áramkimaradás esetén a klímaberendezés automatikusan újrainduljon, ezáltal kiküszöbölje, hogy az akár többmilliós szerver készülékek túlmelegedjenek, és végzetesen meghibásodjanak. Az ilyen esetekben van kiemelt jelentősége egy megbízható automatikusan újraindítható hűtőberendezésnek. Nagyon fontos a kiemelt minőség, hiszen egy ilyen ipari célra használt klímaberendezésnél többszörös üzemórával kell számolnunk, hosszabb élettartamot kell kibírjon, igénybevétele sokkal magasabb, mint egy átlagos klímáé.
A szerverszobák és vezérlőtermek hűtésére tehát saját igényre szabott speciális feladatra tervezett hűtéstechnológiát érdemes választani.
Szerver klíma
Szerver klíma Szerver terem
hutoklimalogo.png
Horváth Hűtő Kft
5711 Gyula, Széchenyi u. 41.
06-20/980-7623
horvathklima1@gmail.com

Adatvédelmi szabályzat